Blog Archief

One Eye Vision

Bent u op zoek naar de fotografie site van One Eye Vision, klik dan hier:

http://www.1ivision.nl

Disclaimer

Copyright

De foto's en teksten van deze site mogen niet worden verveelvoudigd en/of worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op andere manier, hetzij op papier, hetzij digitaal; zonder voorafgaande toestemming van de auteur:

Gerry van Roosmalen.
Boskantseweg 96
5492 VC Sint Oedenrode
+31(0)413490890
+31(0)655337196
www.1ivision.nl

Ans

Mijn naam is Ans Habraken, geboren op 28 maart 1967. Nadat ik in 1989 mijn grafische opleiding aan de Sint Lucas in Boxtel had afgerond kon ik al snel terecht bij mijn huidige werkgever TVE-Producties in Sint Oedenrode. Omdat de grafische industrie sinds de jaren 90 enorm in beweging is blijft het boeiend om in deze richting te werken. 
Naast mijn werk heb ik ook nog veel interesses. Sporten is in mijn vrije tijd mijn grootste passie. Ik houd niet van specialiseren, dus kun je mij zowel hardlopend, skatend, mountainbikend of gewoon op de renfiets tegenkomen. Bij slechter weer en in de avonduren vind je me dan vaak terug bij onze plaatselijke sportschool waar ik mijn tijd doorbreng met Spinning of Fitness.

Verder vind ik het heerlijk om lange wandelingen te houden met name in de arctische gebieden. Favoriete landen zijn IJsland en Noorwegen.