Blog Archief

One Eye Vision

Bent u op zoek naar de fotografie site van One Eye Vision, klik dan hier:

http://www.1ivision.nl

Disclaimer

Copyright

De foto's en teksten van deze site mogen niet worden verveelvoudigd en/of worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op andere manier, hetzij op papier, hetzij digitaal; zonder voorafgaande toestemming van de auteur:

Gerry van Roosmalen.
Boskantseweg 96
5492 VC Sint Oedenrode
+31(0)413490890
+31(0)655337196
www.1ivision.nl

Ierland

Ierland stond al jaren op ons lijstje van te bezoeken landen. Dan weer waren we enthousiast, dan sloeg de twijfel weer toe. Was Ierland wel “ons” land. Begin 2009 hakten we de knoop door. Als we over de twijfel heen wilden komen was er maar een mogelijkheid. Gaan!

We hebben ons verbaasd over de schoonheid van het landschap, waren overweldigd door de ruigheid van de kusten, waren ontroerd door pittoreske dorpjes, werden geraakt door de vriendelijkheid en de bereidheid van de lokale bevolking om ons te woord te staan en ons te wijzen op mooie plekjes in Ierland.

We hebben ons doornat laten regenen, stormen getrotseerd, en gebaad in de warmte van de zon. We hebben de zon zien opkomen en weer onder zien gaan. Midden in de nacht, ver van de bewoonde wereld genoten van het sterrentapijt boven ons, regelmatig doorkruist door een streep licht van een vallende ster. We hadden niets te wensen… Wij waren in Ierland.