Menu Close

Toen ik in het jaar 2000 besloot het roer helemaal om te gooien en mij te storten op een nieuwe carrière had ik niet kunnen voorzien dat dit mij zoveel zou brengen. Tussen 2000 en 2004 bezocht ik de fotovakschool te Apeldoorn waar ik mij eerst specialiseerde in portret en later in reportage fotografie.
Een verdere verdieping in de fotografie zocht ik onder begeleiding van Ine van den Broek † in de documentaire fotografie.
Mijn eerste documentaire opdracht vond plaats in Groenland waar ik mij het lot van de inwoners aantrok. Het resulteerde in het boek “Waarom Groenland… ” Het boek is verschenen als paperback, maar nu ook verkrijgbaar in de iBooks store: Waarom Groenland…
Mijn tweede boek verscheen in 2012 en is getiteld “Ode Aan IJsland”. Ik realiseerde mij dat veel van de spectaculaire IJslandse landschappen “normaal” werden. Ik wilde middels mijn teksten en foto’s terug naar het oer gevoel dat ik had toen ik voor het eerst oog in oog met deze landschappen stond. Dit werd gebundeld in mijn boek dat verkrijgbaar is als paperback via OdeAanIJsland.NL Dit boek is tevens verkrijgbaar als iBook via deze link
Sinds 2006 begeleid ik ook groepsreizen naar IJsland. Sinds 2011 ook fotografiereizen waarbij je onder het genot van de mooiste landschappen ook nog een en ander opsteekt over fotograferen of anders kijken.
Meer informatie hierover vind je ook op mijn site OdeAanIJsland onder het kopje “Fotografiereizen”